Daikin Perfera wandmodel

Over dit product


Perfera voor slim comfort. Verkrijgbaar als wandmodel en als vloermodel.
Het intelligente, veilige en duurzame klimaatsysteem voor uw behoeften qua verwarming, koeling en luchtzuivering in uw woning.

Energierendement
Beschikbaar met Bluevolution-technologie om uw impact op het milieu verder te verlagen
Aangedreven door 80% hernieuwbare energie uit de lucht en 20% elektriciteit
Invertertechnologie bespaart 30% meer energie
Zuivere lucht
Perfera is uitgerust met verschillende filters voor de beste binnenluchtkwaliteit.
De Flash Streamer gebruikt elektronen om chemische reacties met deeltjes in de lucht op gang te brengen. Zo worden allergenen zoals pollen en schimmelallergenen afgebroken en worden hinderlijke geuren (van tabak of huisdieren) verwijderd om de lucht beter en schoner te maken.
Lees meer

Standaard inbegrepen bij aanvraag

Wij leveren wanneer het u uitkomt

Installatie door onze specialisten

Jaarlijks onderhoud

2 jaar volledige garantie

OFFERTE AANVRAGEN

Omschrijving Lees meer

Productkenmerken
  • Seizoensrendement tot A+++ in koel- en verwarmingsmodus, dankzij de geavanceerde technologie en ingebouwde intelligentie.
  • Heat boost warmt je huis snel op na het starten van je air conditioner. De ingestelde temperatuur wordt 14% sneller bereikt dan bij een normale air conditioner (alleen bij een paar)
  • De Flash-streamer maakt gebruik van elektronen om chemische reacties met deeltjes in de lucht te activeren, om allergenen af te breken, zoals pollen en schimmels en storende geuren te verwijderen om een betere, meer zuivere lucht te leveren
  • Het zilverfilter voor allergeenbestrijding en luchtzuivering vangt allergenen zoals pollen om voor een constante aanvoer van zuivere lucht te zorgen
  • Daikin Residential-regelaar: bedien uw binnenunit vanuit om het even welke locatie met een app, via uw lokaal netwerk of het internet.
  • Spraakbediening via Amazon Alexa of Google Assistant om de belangrijkste functies te bedienen, zoals setpunt, bedrijfsmodus, ventilatorsnelheid, enz
  • Geluidsarme werking: geluidsdrukniveau tot slechts 19 dBA
  • 3D-luchtstroom combineert verticale en horizontale auto-swing en zorgt ervoor dat de warme of koele luchtstroom zelfs in grote ruimtes tot in de verste hoeken komt.
  • Bewegingssensor voor 2 zones: de luchtstroom wordt telkens naar een zone gestuurd, waar op dat moment geen persoon aanwezig is; Wanneer er geen mensen worden gedetecteerd, schakelt de unit automatisch naar de energiezuinige stand. (groter vermogensgebied)

Productfolders (2) Lees meer downloads

Zuivere lucht

de beste binnenluchtkwaliteit

Daikin Perfera is uitgerust met verschillende filters voor de beste binnenluchtkwaliteit.

De Flash Streamer gebruikt elektronen om chemische reacties met deeltjes in de lucht op gang te brengen. Zo worden allergenen zoals pollen en schimmelallergenen afgebroken en worden hinderlijke geuren (van tabak of huisdieren) verwijderd om de lucht beter en schoner te maken.

Ontworpen voor uw comfort

De intelligente 2-zonebewegingssensor gebruikt sensoren om mensen te detecteren en de lucht elders te richten om zo de perfecte luchtstroom te creëren. Uw systeem schakelt automatisch over op een energiebesparende modus, wanneer er niemand in de ruimte gedetecteerd wordt.