Daikin Urura Sarara FTXZ25N / RXZ25N

Over dit product

Daikin Ururu Sarara. De unieke luxe alleskunner: koelen, verwarmen, bevochtigen, ontvochtigen en ventileren. Bekroond met de Reddot design award. De installatie bestaat uit een binnen- en een buitenunit en wordt aangeboden met standaardmontage. De binnenunit wordt hoog tegen de wand geplaatst. De buitenunit  wordt op een plat dak, aan een muur of op de grond geplaatst. Leidingen worden zo veel mogelijk weggewerkt. Waar ze in het zicht zitten worden ze weggewerkt met kunststof siergoten. De installatie is voorzien van de nieuwste inverter technologie, waarmee bij buitentemperaturen van -20 tot +46 C een storingsvrij in bedrijf met lage energiekosten geborgd is. Met de installatie kan men tevens verwarmen.
Er zijn 3 uitvoeringen van de Daikin Ururu Sarara: 
FTXZ25N / RXZ25N
FTXZ35N / RXZ35N
FTXZ50N / RXZ50N
Download voor de volledige specificaties de Daikin Ururu Sarara Productflyer 
Lees meer

Standaard inbegrepen bij aanvraag

Wij leveren wanneer het u uitkomt

Installatie door onze specialisten

Jaarlijks onderhoud

2 jaar volledige garantie

OFFERTE AANVRAGEN

Omschrijving Lees meer

Productkenmerken
•    Unieke combinatie van luchtbevochtiging, luchtontvochtiging, ventilatie, luchtzuivering, verwarming en koeling in 1 systeem
•    Bewegingssensor voor 3 zones: de luchtstroom wordt telkens naar een zone gestuurd, waar op dat moment geen persoon aanwezig is. De bewegingssensor werkt in 3 richtingen: links, rechts en naar voren. Wanneer er geen mensen worden gedetecteerd, schakelt de unit automatisch naar de energiezuinige stand.
•    Daikin Residential-regelaar (optioneel): bedien uw binnenunit vanuit om het even welke locatie met een app, via uw lokaal netwerk of het internet.
•    Filters reinigen hoeft niet, dankzij automatische filterreiniging
•    Seizoensrendement: volledige reeks A+++ in koeling en verwarming
•    Spraakbediening via Amazon Alexa of Google Assistant om de belangrijkste functies te bedienen, zoals setpunt, bedrijfsmodus, ventilatorsnelheid, enz
•    Fluisterstille werking: de werking van het systeem is nauwelijks hoorbaar. Het geluidsdrukniveau is slechts 19 dB(A)!
•    3D-luchtstroom combineert verticale en horizontale auto-swing en zorgt ervoor dat de warme of koele luchtstroom zelfs in grote ruimtes tot in de verste hoeken komt.
•    Winnaar van de Reddot design award 2013
Deze unit kan gecombineerd worden met volgende unit(s): FTXZ-N / RXZ-N
 

Productfolders (2) Lees meer downloads

Intelligente klimaatregeling

Alles in de hand

De Ururu Sarara biedt verschillende manieren om het binnenklimaat in uw woning te regelen. Bedien het systeem via de infrarood afstandsbediening, met de Onecta app vanaf uw smartphone of gewoon met uw stem via integratie met Alexa of Google Home. Hiernaast een demo over het gebruik van de afstandsbediening.