Dakwerk Noorden

Installatiespecialist Guus van Roijen moest deze maand het dak op in Noorden. Via LoodgieterOfferte.nl kregen we bericht of we een offerte konden maken. Het ging over een dak van een garage, die heeft twee afvoeren en die zaten meestal dicht door bladeren. Daardoor had meneer vaak last van lekkage. Door de snelle reactie van de installatiespecialisten mochten we het komen maken.

Loodwerk Noorden

Met de juiste spullen en gereedschap in de van Zijtveld bus, ging Guus richting Noorden. Het was die dag goed weer om het dak op te gaan. De installatie specialisten zijn ook afhankelijk van het weer, want als het stormt mogen de specialisten niet het dak op. Dat is i.v.m de veiligheid. De regenpijp of ook wel in bouwtechnische termen in ons vakgebied noemen wij het hemelwaterafvoer (regenwaterafvoer) zat verstopt. Er is een nood overloop gemaakt waar het water makkelijk het dak afkan, als de andere twee hemelwaterafvoeren verstopt raken door de bladeren. Het garagedak is ook omringd door bomen, het is daarom ook wel verstandig om je dak eens in de zoveel tijd schoon te maken. Dat kan u zelf doen, maar dat kunnen de installatie specialisten ook voor u doen. Guus heeft een hap uit de rand van het dak gehaald, daarna heeft hij het bedekt met Lood aan de onderkant en zijkanten. En afgewerkt met dakbedekking.

Dakbeddeking Noorden>

Van Zijtveld werkt met ECB-, EPDM- en PVC-dakbedekkingen. Deze producten zijn duurzaam en worden ook wel kunststof dakbedekking genoemd. Voor het verwerken van deze daksystemen is geen open vuur nodig, maar een föhn en lijm. Door deze techniek worden de dakbanen moleculair aan elkaar verbonden. Hiermee behoort brandgevaar tot het verleden, en kan er schoon en veilig worden gewerkt. Bij het garage dak in Noorden heeft Guus Recitrix EPDM gebruikt. Recitrix EPDM is een uniek technisch concept en biedt een duurzame oplossing voor elk plat dak.

Info over Noorden

Noorden is een dorp in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het is onderdeel van de gemeente Nieuwkoop en ligt aan de noordzijde van de Nieuwkoopse plassen tussen Nieuwkoop en Woerdense Verlaat. Op 1 januari 2007 is gemeente Nieuwkoop samen gegaan met Ter Aar en Liemeer. Noorden, gelegen in de oorspronkelijke gemeente Nieuwkoop, hoort ook bij deze grotere gemeente.