De Installatie specialisten zijn klaar voor de toekomst. Alexander en Sander gaan samenwerken

De Installatie specialisten zijn klaar voor de toekomst. Wie had dat gedacht van tuinman naar ketelbinkie en van ketelbinkie naar directeur. Wie droomt daar nou niet van? Dat je de kans krijgt om het bedrijf over te nemen waar je al jaren lang met veel plezier werkt. Nou ja Sander Blom dus niet.

Alexander en Sander werken samen

Het is nooit een droom geweest van Sander om voor zichzelf te werken, maar toch wilde hij op een gegeven moment verder in zijn leven. Dit legde hij uit aan Alexander en of er een mogelijkheid was, om dat in ons bedrijf te doen. Alexander werkt al jaren met een hecht team, waaronder Sander. Alexander zijn reactie was dus; "Zullen we het samen doen?". Dat zag Sander niet aankomen en moest er even goed over nadenken.

Spannende tijden

Na veel overleg hebben ze de knoop door gehakt en zijn ze samen naar de notaris gegaan om alles vast te leggen. Samen hebben ze spannende tijden beleefd. Zowel privé als zakelijk. Daarom weet ik zeker dat dit top duo het installatie-bedrijf met veel plezier gaat runnen.

De Installatie specialisten zijn klaar voor de toekomst

Alexander en Sander hebben genoeg te vieren. Heel toevallig zijn de mannen dit jaar ook allebei vader geworden van gezonde en prachtige dochters. Alexander is vader geworden van een tweeling, Julia en Sofia en Sander is vader geworden van zijn eerste prachtige dochter Ava. De vrouwen van Alexander en Sander hebben goed werk geleverd. Samen kunnen we het ook heel goed met elkaar vinden, dus ik zeg een win-win-situatie. Wij proosten op de toekomst.

Wil jij ons team versterken

Ons team is op zoek naar versterking. Heb je gevoel voor techniek en vindt je het leuk om mooi werk te maken, dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek om te kijken of je bij ons team past. Wij vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Voor meer informatie neem dan contact met ons op.