Drie Airconditioners plaatsen op één buitenunit; In Zevenhoven

Kan je drie airconditioners plaatsen op één buitenunit? Ja dat kan. In Zevenhoven hebben we een vakantiehuis voorzien van drie airconditioners. Wil je weten hoe?

Drie airconditioners plaatsen op één buitenunit

Een ruimte voorzien van een airconditioner kan meestal altijd. De meeste mensen willen het liefst zo min mogelijk de airco in het zicht. En het liefst ook niet te veel bombarie aan de gevel van het huis of het gebouw. 

 

Drie Airconditioners plaatsen op één buitenunit; In Zevenhoven

Daarom vinden we de communicatie met jou ook zo belangrijk, want uiteindelijk moet jij er een goed gevoel aan overhouden. En daarbij zijn tegenwoordig de meeste huizen zo in details door de architect bedacht, dat als je dan ook een buitenunit van een airco aan het huis zou hangen het hele huis uit balans is. 

airconditioning in een vakantiehuis 

Het makkelijkste is dan ook,  voordat je een huis bouwt gelijk de installaties zoals bijvoorbeeld camera's, zonnescreens of airco-installaties alvast in het bouwplan verwerken.

Vakantiehuis voor zien van drie airconditioners

Als je een bestaande woning hebt dan kan je het soms moeilijker weg werken of moeten er meerdere elektra punten getrokken worden. Bij dit vakantiehuis hoefde er maar één extra elektra punt getrokken te worden. En Sander die de boel eerst ging verkennen kwam met het slimme idee om alles zo te installeren dat er ook maar één buitenunit nodig was. Dat noemen we een multisplit. Dat is een buitenunit waar meerder airco's op aangesloten kunnen worden. 

airconditioning slaapkamer vakantiehuis

Het is prachtig geworden en de eigenaressen is er maar wat blij mee. Wil je weten wat haar reactie was? Neem dan een kijkje in ons vorige blog; .Muisstille airconditioning, die in de winter verwarmt en in de zomer zorgt voor koelte en een goede nachtrust.