Drie airconditioners in een woning geplaatst in Vinkeveen

Niet één, niet twee, maar wel drie airconditioners in een woning, in Vinkeveen. Waarom maar drie airconditioners en niet meer? Waar hebben we die geplaatst? En wat hebben we met de buitendelen gedaan? Al deze vragen behandelen we in dit fantastische blog. 

Drie airconditioners

We mochten in Vinkeveen maar liefst drie airconditioners plaatsen. Het was een mooi project in een nieuwbouw huis. 

Het huis is gebouwd in traditionele bouwstijl en had maar liefst drie nokken. Mevrouw des huizes wilde graag slapen onder een nok. De balken vond ze mooi en traditioneel. Alleen slapen onder een nok is op een hete zomerse avond wel heel warm, dus was een airconditioner een mooie oplossing. 

En als we dan toch bezig zijn doe dan in de overige slaapkamers met nok ook een airconditioner.

Eerst bouwen dan airco's plaatsen

Voor de bouw was er al goed over nagedacht waar er eventueel airconditioners geplaatst zouden worden, dus werden de bedradingen en elektra goed weggewerkt tijdens de bouw. 

drie airconditioners in nieuwbouw woning

De bedrading was alleen iets te kort gemaakt door de elektriciën en moest Barry heel strak de airconditioners plaatsen.

Doordat je met zo'n nieuwbouw project niet echt lekker communiceert met de elektricien of timmerman, loop je tegen dat soort dingen aan. En dat komt niet omdat de werklieden niet willen communiceren, maar dat komt doordat er langs elkaar heen gewerkt wordt en je dus niet gelijktijdig op hetzelfde tijdstip en plek aanwezig bent.

Dus tip van mij, zorg ervoor dat er een vergadering komt met alle werklieden die voor jou, jouw droomhuis gaan verwezenlijken.

Open communicatie is echt heel belangrijk en kan een hoop frustratie of obstakels schelen. Zowel voor jou als de installateurs of timmermannen.

Drie airconditioners

Het buitendeel

Het buitendeel wilde meneer niet in het zicht en is door de one and only geplaatst door meneer van Zijtveld zelf. Hij had een mooi plekje gevonden en dat was op het garage dak. 

Ergens in een hoekje waar het buitendeel niet opvalt heeft Alexander het buitendeel geïnstalleerd. Volgende week laat ik de foto zien van het Buitendeel.