Drie airconditioners in een woning geplaatst in Vinkeveen

Niet één, niet twee, maar wel drie airconditioners in een woning, in Vinkeveen. Waarom maar drie airconditioners en niet meer? Waar hebben we die geplaatst? En wat hebben we met de buitendelen gedaan? 

Drie airconditioners

We mochten in Vinkeveen maar liefst drie airconditioners plaatsen. Het was een mooi project in een nieuwbouw huis. 

Het huis is gebouwd in traditionele bouwstijl en had maar liefst drie nokken. Mevrouw des huizes wilde graag slapen onder een nok. De balken vond ze mooi en traditioneel. Alleen slapen onder een nok is op een hete zomerse avond wel heel warm, dus was een airconditioner een mooie oplossing. 

En als we dan toch bezig zijn doe dan in de overige slaapkamers met nok ook een airconditioner.

Eerst denken dan airco's plaatsen

Voor de bouw was er al goed over nagedacht waar er eventueel airconditioners geplaatst zouden worden, dus werden de bedradingen en elektra goed weggewerkt tijdens de bouw. 

drie airconditioners in nieuwbouw woning

Tip:  zorg ervoor dat er een vergadering komt met alle werklieden die voor jou aan de slag gaan. Goede communicatie is echt heel belangrijk en kan een hoop onvoorziene obstakels in het werk voorkomen.

Drie airconditioners

Het buitendeel

Het buitendeel wilde meneer niet in het zicht . Ee hebben een mooi plekje gevonden en dat was op het garage dak. Ergens in een hoekje waar het buitendeel niet opvalt heeft Alexander het buitendeel geïnstalleerd.