Fuji Electric Airconditioning Vinkeveen

In een nieuwbouw woning in Vinkeveen is Airconditioning geplaatst, twee binnendelen en één buitendeel multisplit. Installatiespecialist Wouter van den Helder heeft het werk uitgevoerd. Wouter is onze allround medewerker. Hij is zowel op kantoor actief als calculator en als monteur voor de gehele installatie techniek, omdat Wouter bij het calculeren veel moet uitzoeken is hij op de hoogte van regelgeving en de montage specificaties.

Fuji Electric Vinkeveen

Fuji Electric is èèn van de grootste Japanse bedrijven op het gebied van elektronica en maakt betrouwbare en energiezuinge split airconditioners. Fuji Electric voorziet haar airconditioners van de moderne invertertechniek. Met de invertertechniek is het mogelijk om nauwkeuriger het aanbod op de vraag af te stemmen. De compressor in de buitenunit kan moduleren waardoor de installatie energiezuiniger werkt. Daarnaast is een ruimte veel sneller op temperatuur en zullen er minder temperatuur schommelingen voorkomen.

Airco Vinkeveen

Fuji Airconditioning Vinkeveen

De Fuji Airconditioning zijn geplaatst in de slaapkamer en kantoor. En het buitendeel is op het dak geplaatst. Toen de woning nog in nieuwbouw was hebben de Installatiespecialisten de leidingen alvast in de muren weggewerkt. Nu de woning in Vinkeveen bijna af is konden we de airco’s geplaatst en aangesloten worden op het reeds weggewerkte leiding systeem. Op de foto zie je dat de Airco gecontroleerd word met stikstof om te kijken of het dicht is. Daarna wordt het gevacumeerd zodat alle lucht en vocht uit de leiding is. Als dat allemaal goed is word het gevuld met koudemiddel.

Fuji electric vinkeveen

Meer info over Vinkeveen

Vinkeveen is een dorp in de gemeente De Ronde Venen in de Nederlandse provincie Utrecht en ligt precies tussen Amsterdam en Utrecht. Als ik denk aan Vinkeveen, denk ik meestal aan de Vinkeveense plassen. De drie plassen worden gescheiden door de N201 (de provinciale weg) en de Baambrugse Zuwe, waaraan veel welgestelden wonen. Als ik over de Baambrugse Zuwe rijdt werp ik altijd een blik op de mooie woningen die zich daar bevinden. Er hebben veel bekenden Nederlanders in Vinkeveen gewoond. Van Acteurs tot bekenden Voetballers. En de beste zanger van Nederland Andre Hazes kon je vaak tegenkomen in Motel-Restaurant De Plashoeve.