"Fully Flat" cassette plafondmodel

Over dit product

Design en technologie in één: een cassettemodel met vierzijdige luchtuitblaas met een uniek ontwerp en geavanceerde technologie voor een maximaal rendement.
De Daikin "Fully Flat" cassette is ontworpen in Europa voor Europa en past in elk standaard systeeemplafond (60 x 60 cm). Het strakke design met elegante afwerking is volledig vlak ingebouwd, met slechts 8 mm zichtbaar. Dit unieke cassettemodel heeft de Universal Design Award gewonnen in 2014 en de German Design Award Special in 2016. De uitblaaspaneel van de "Fully Flat" is in 2 kleuren verkrijgbaar en past in elk (kantoor)gebouw.
 
Lees meer

Standaard inbegrepen bij aanvraag

Wij leveren wanneer het u uitkomt

Installatie door onze specialisten

Jaarlijks onderhoud

2 jaar volledige garantie

OFFERTE AANVRAGEN

Omschrijving Lees meer

Intelligente sensoren
Het cassettemodel is verkrijgbaar met 2 optionele intelligente sensoren. De bewegingssensor schakelt automatisch over naar de energiebesparende modus of schakelt het binnendeel zelfs helemaal uit als er niemand in de ruimte aanwezig is.
Een extra vloersensor detecteert het temperatuurverschil in de ruimte en past de richting van de luchtstroom aan voor een gelijkmatige luchtstroom- en temperatuurverdeling. 

Individuele lamellenregeling
Door de individuele lamellenregeling heeft u de flexibiliteit om het systeem aan elke kamerindeling aan te passen zonder het systeem te hoeven verplaatsen. Met de afstandsbediening voor de verstelbare lamellen kunt u verschillende luchtstroompatronen creëren voor installatie in hoeken, naast wanden of in onregelmatig gevormde ruimtes. 

Fluisterstille werking
Met slechts 25 dB(A) is de Daikin "Fully Flat" het stilste cassettemodel op de markt voor kantoor- en andere commerciële toepassingen.

Productfolders (1) Lees meer downloads

"Fully Flat" cassette plafondmodel

Uniek, bekroond design

De Daikin "Fully Flat" cassette is ontworpen in Europa voor Europa en past in elk standaard systeeemplafond (60 x 60 cm). Het strakke design met elegante afwerking is volledig vlak ingebouwd, met slechts 8 mm zichtbaar. Dit unieke cassettemodel heeft de Universal Design Award gewonnen in 2014 en de German Design Award Special in 2016. De uitblaaspaneel van de "Fully Flat" is in 2 kleuren verkrijgbaar en past in elk (kantoor)gebouw. Bekijk de video.