Intergas HReco Cv ketel Loosdrecht

Het installatieburo van Zijtveld hebben een cv ketel geplaatst in Loosdrecht. Tim Hopman heeft een Intergas HR ketel geplaatst. De klant kent ons via kennissen. Mond op mond reclame is meestal de beste reclame.

Intergas Cv ketel Loosdrecht

De klant had storing aan zijn oude ketel zou gerepareerd moeten worden, maar omdat de ketel ouder was dan 10 jaar hebben wij de klant geadviseerd om een nieuwe ketel aan te schaffen, omdat ;het economisch gezien niet verantwoord om nog te investeren in een oude ketel. De nieuwe generatie cv ketels zal door de zeer zuinige A label cv pomp, elektrische componenten en modulerende gedrag zich terug verdienen in de levensduur van de ketel. Bij het plaatsen van de ketel is ook direct de thermostaat vervangen, omdat het modulerende gedrag door de thermostaat wordt aangestuurd. Moduleren betekend dat de ketel traploos in vermogen kan sturen waardoor deze altijd de juiste hoeveelheid energie levert.

Intergas Thermostaat Loosdrecht

Intergas HRE ECO CW4

Intergas heeft sinds begin jaren '90 een leidende positie op het gebied van ontwikkeling van hoog rendement cv ketels. Het is een Nederlands bedrijf die werkt met producten en oplossingen volgens hoogste kwaliteitsnormen. Ze streven naar 1 doel en dat is u voorzien van betrouwbare warmte. Het type Intergas HReco CW4 is voorzien van een A-label pomp dat is een besparing van 35,- tot 50,- euro per jaar. Er zit een Honeywell Touch Modulation kamerthermostaat bij. Hij is vrijwel geruisloos in gebruik. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Intergas. De HR ketels dragen allemaal bij aan het verminderen van CO2-uitstoot door de zeer zuinige werking. Dit product heeft een eigen gepatenteerde dubbele twee-in-een wamtewisselaar. Deze warmtewisselaar zorgt er voor minimalisatie van warmteverlies en een optimale warmteoverdracht. Het cv water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut. Hierdoor wordt een ongekend hoog rendement gerealiseerd.

Meer info over Loosdrecht

Loosdrecht is de naam van een dorp in de gemeente Wijdemeren, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Loosdrecht bestaat uit twee delen, namelijk Oud-Loosdrecht en het grotere Nieuw-Loosdrecht. Loosdrecht is voor al bekend als watersportdorp ten westen van Hilversum met vijf aan elkaar verboden recreatieplassen. De Loosdrechtse Plassen zijn in de 16e eeuw uit veengebied door turfwinning ontstaan. Loosdrecht was oorspronkelijk ook een gemeente. Bij de gemeentelijke herindeling van 2002 werd de Utrechtse gemeente Loosdrecht met de Noord-Hollandse gemeente Nederhorst den Berg en 's-Graveland samengevoegd tot Wijdemeren. Loosdrecht werd daarbij overgeheveld naar de provincie Noord-Holland.