Kaysun

Over dit product

Prodigy wandmodel met zijn A+++ efficiëntie, vertegenwoordigt een revolutie in installatie en preventief onderhoud. Het bevat alle Kaysun avant-garde technologie.

Geleverd met KID-5.1 S bediening

Mogelijkheid tot instellen als enkel verwarmen.
Condensafvoer kan links of rechts worden aangesloten.
SCOP 4.0, via Europese ERP-richtlijn, voor een hoge energie-efficiëntie.
Binnendeel is geschikt voor single- en multisplit.
Lees meer

Standaard inbegrepen bij aanvraag

Wij leveren wanneer het u uitkomt

Installatie door onze specialisten

Jaarlijks onderhoud

2 jaar volledige garantie

OFFERTE AANVRAGEN

Omschrijving Lees meer

Filter eenvoudig te reinigen
Doordat dit filter boven op de unit zit is het niet nodig de unit te openen. Kortom je pak het lipje aan het uiteinde van het filter vast, til het op en trek het naar jezelf toe. 

Eenvoudig service te verrichten
Doordat de onderzijde van het binnendeel volledig afneembaar is, kan de ventilator rol eenvoudig worden gereinigd. Ook is het zeer eenvoudig om service aan de fan motor uit te voeren. 

K-Ion Technologie:
Wat houdt dit precies in? Negatief geladen ionen die de lucht in schieten om de lading van positief geladen deeltjes te veranderen. Negatief geladen ionen trekken bijvoorbeeld stof aan, wat ervoor zorgt dat de deeltjes verzwaren en naar beneden vallen. Zo blijft schone lucht over en kun je opgelucht adem halen. 
* Alleen Prodigy & Onnix hebben deze functie

LED-Display:
Doordat alle modellen uit de Kaysun serie zijn voorzien van een LED display die door het frontpaneel heen zichtbaar is. Zodat de gebruiker gemakkelijk informatie van de werkingsstatus kan aflezen.
* Alle wandmodellen hebben  deze functie

Smart Home:
Doordat in deze tijd smart bediening een grote rol speelt.  Dat geld natuurlijk ook voor airconditioners.  Heeft Kaysun om die reden een plug & play wifi-besturingssysteem ontworpen. Met doel de airconditioner eenvoudig te verbinden met je WiFi netwerk.
Met die reden is het apparaat overal te bedienen met behulp van de kaysun-App. Spraakbesturing is ook mogelijk via Alexa en Google home.

Productfolders (1) Lees meer downloads

Downloads met specificaties