Koele kinderkamer voor onze zoon Jace...

We hebben een koele kinderkamer voor onze zoon. Dat heeft voor ons, als ouders veel voordelen. Jace onze zoon wil namelijk als het warm is het liefst bij ons op de slaapkamer slapen. Hij is 2 jaar en zegt: "papa, mama, airco, slapen?" Nu al een kind van zijn vader, hij maakt het zich zo comfortabel mogelijk. Het is een installatie-monteur in de dop. U kunt nu ook een airconditioner winnen. Ga naar de laatste alinea voor meer informatie.

Koele Daikin aan de wand

In eerste instantie dacht ik, moet dat nou zo'n groot ding aan de muur op onze schattige kinderkamer, maar het is mij meegevallen. De modellen van Daikin vind ik elegante modellen en het stoort me eigenlijk niet. Samen met Barry, één van onze monteurs, heb ik een mooi plekje uitgezocht. Boven de kast vond ik het mooiste plekje. Ik dacht dan kan ik er altijd nog een stapel kussens voor zetten. Tja als interieur-stijliste wil het oog natuurlijk ook wat. Wat ik ook wel belangrijk vind is dat de Daikin airconditioners stil en energiezuinig zijn in gebruik. Zo kan onze kleine man heerlijk slapen in zijn koele slaapkamer. En hij is er maar wat trots op, vooral de afstandbediening vindt hij heel interessant. Bent u benieuwd hoeveel een airconditioner nou kost? Of wilt u ook een koele slaapkamer? Bekijk de prijzen op onze webshop. We hebben allemaal soorten modellen en wie weet zit er wel wat voor u tussen.

Koele Daikin aan de wand

Voordelen van een koele kamer

Op een warme dag lijkt het in ons huis wel een sauna. Onze slaapkamer is dan ook de enige plek in huis met een airconditioner aan de wand. Op een warme dag leg ik Jace dan vaak in ons bed met zijn middagdutje. En dat bevalt hem wel, om lekker in een koele slaapkamer te slapen. s'Avonds zegt ie dan ook, als hij naar bed moet "Papa, mama, airco, slapen?" in een lief grappig vragend peutertaaltje. Maar ook al hebben wij een koele slaapkamer, we doen geen oog dicht met een peuter tussen ons in. Dus dan maar een airco op Jace zijn slaapkamer. In dit land kan het elk moment snikheet zijn. De meeste kinderen komen dan moeilijk in slaap. Zelfs wij, als volwassenen hebben daar soms last van. Hoe lekker en luxe is het dan, als je op de slaapkamer een airconditioner hebt hangen. Een lekkere koele slaapkamer en geen slapeloze nachten meer. Wie wil dat nou niet?

Barry de airco monteur installeert de airco

Barry helpen

Barry heeft bij ons de Daikin airconditioner geïnstalleerd. Jace vond het maar wat spannend. De hele dag zei hij "Bajie Bajie helpen". En dat mocht hij: boren, tillen op de ladder klimmen. Hij bleef aan Barry zijn zijde. Gelukkig vond Barry het ook gezellig. Nu kan Jace lekker in zijn eigen bed slapen en hoeft hij niet meer tussen papa en mama in te liggen. Volgt u ons al op Facebook? Daar staat een leuk filmpje van Jace en Barry die samen de Airco installeren. Bekijk het filmpje van Jace en Barry Volgende week staat er weer een nieuw blog op onze site, over de gebeurtenissen van De Installatie Specialisten. Een Koele Daikin Airconditioner winnen? Laat hieronder uw gegevens achter en maak kans op een Daikin Airconditioner met standaard plaatsing. 29 juli 2016 maken we de winnaar bekent.