Muisstille airconditioning, die in de winter verwarmt en in de zomer zorgt voor koelte en een goede nachtrust

Een muisstille airconditioning, mochten we plaatsen bij een leuke dame in Zevenhoven. Ze was zo tevreden over het plaatsen van de airconditioning dat ze een leuk stukje voor ons heeft geschreven. 

De Ervaring van Caroline uit Zevenhoven

"Mijn ervaring met Van Zijtveld? In één woord: geweldig! Sander, die langskwam voor een offerte, dacht goed mee en kwam met slimme oplossingen. Met een gesloten systeem van Daikin met drie airco’s die uitkomen op een strak afgewerkte buitenunit, hoefde er maar op 1 punt elektra doorgetrokken te worden.

Een maand later kwam Alexander alles installeren. Dat deed hij vakkundig en netjes. Hij gebruikte de stofzuiger als hij moest boren, zette alles weer terug op z’n plek en voerde al het afval en verpakkingsmateriaal zelf af.

Ook de communicatie met de mannen, was erg persoonlijk en prettig. Wij hebben nu in drie kamers een muisstille airconditioning, die in de winter verwarmt en in de zomer zorgt voor koelte en een goede nachtrust.

Airconditioning is niet goedkoop maar als je besluit om het te doen, doe het dan goed. Bij Van Zijtveld weet je zeker dat je de beste kwaliteit krijgt. Het is de investering meer dan waard!

Caroline, Zevenhoven"

 Muisstille airconditioning geplaatst     

Een Airconditioning plaatsen

Als we voor u een airconditioning mogen plaatsen vinden we dat al helemaal te gek, maar als er dan ook nog zo'n leuk stukje over ons word geschreven is dat natuurlijk de kers op de taart. 

Wilt u meer informatie

Bent u ook geïnteresseerd in een muisstille airco. Of heeft u andere installatie plannen? Bij ons mag u altijd advies vragen of informeren naar de mogelijkheden. 

Wij plannen dan een afspraak in om bij u langs te komen. We overleggen en bespreken dan, net als bij Caroline alle do's and  the don'ts.

We helpen u graag. Voor meer informatie kunt u terecht tijdens kantoor uren bij onze secretaresse Alina.