Nefit cv ketel Wilnis

De installatie specialisten hebben een Nefit CV-ketel geplaatst in Wilnis type Nefit Trendline HRC 30 cw5 met een Nefit Easy slimme thermostaat. De plaatsing is door Tim Hopman gedaan.

Nefit trendline Wilnis

TrendLine is de eerste van een nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. Betrouwbaar comfort, compacte vormgeving en 'future proof'. En met nog betere prestaties, wat een besparing kan opleveren van maar liefst € 199 per jaar! Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur. Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement!

Cv installatie Wilnis

De plaatsing is gedaan op de Dijkgraaf in Wilnis. De klant had hiervoor ook een Nefit, maar na 19 jaar was ie wel een keer aan vervanging toe. Mevrouw wilde er eerst niet aan, want ze wilde liever een nieuw toilet of mooie gietijzeren radiatoren of natuurlijk lekker shoppen van het budget van een nieuwe cv-ketel. Maar achteraf is ze er heel erg blij mee. De ketel is erg stil in gebruik, ze heeft opeens meer water uit de kraan en ze bespaart nu ieder jaar een paar honderd euro door het modulerende gedrag van de ketel. Als deze ketel 7 jaar oud is heeft de klant de investering al terug, het loont om een nieuwe generatie cv-ketel te kopen van Nefit. Ze dacht dat de Nefit easy zo groot was als een Ipad, maar dat viel reuze mee hij is net iets groter dan een Iphone en hangt stijlvol aan de muur. Je kan het zelfs met je smartphone bedienen. Dat is voor de familie erg handig aangezien ze een druk bestaan hebben en veel in de buitenlucht staan te werken, nu kunnen ze lekker voordat ze naar huis gaan de kachel aan kunnen zetten. Dat is nog eens een luxe, in een warm huis thuiskomen.

Meer info over Wilnis

Wilnis is een dorp in de gemeente de rondevenen in de Nederlandse provincie Utrecht, gelegen tussen Utrecht en Amsterdam. De voormalige gemeente Wilnis ontstond uit een samenvoeging van de toenmalige gemeenten Oudehuizen en Wilnis op 13 Juni 1857 en ging in 1989 op in de gemeente De Ronde Venen. Het dorp kreeg op 26 augustus 2003 landelijke bekendheid toen de ringdijk van de polder Groot-Mijdrecht doorbrak.