Onderhoud aan de cv Ketel

Een Cv ketel gaat meestal 10 tot 15 jaar mee en soms nog langer. De meeste mensen sluiten een onderhoudscontract af bij hun cv ketel. Dat kost ongeveer 4 tot 13 euro per maand, maar dat hangt af van welk contract je hebt. Dan heb je 1 keer in het jaar of 1 keer in de twee jaar onderhoud aan de cv ketel. Bij het uitvoeren van het onderhoud aan de cv-ketel wordt alles nagekeken, schoongemaakt en afgesteld. Sommigen mensen vinden zo'n APK-keuring voor hun cv ketel niet nodig en wagen het erop dat alles de komende 10 jaar goed gaat. Maar meestal werkt dat niet zo, en kan er door achterstallig onderhoud aan de cv ketel een storing ontstaan en dan is er vaak van alles mis met de ketel. En dat had eigenlijk voorkomen kunnen worden. en meestal kunnen de kosten dan flink oplopen. Als je bij van Zijtveld installatieburo een onderhoudscontract afsluit kun je 24 uur per dag telefonisch en online de storingen melden, ook worden er geen extra tarieven gerekend in het weekend, avond en feestdagen.

Onderhoudsbeurt aan de cv ketel

Als er een onderhoudsbeurt aan de cv ketel wordt uitgevoerd, wordt er eerst telefonisch een afspraak met u gemaakt, zodat 1 van onze monteurs langs kan komen om u cv ketel na te kijken. Onze service monteurs hebben allemaal een service-opleiding gedaan en afgerond. De monteur kijkt de cv-ketel visueel na op afwijkingen en maakt de warmtewisselaar en sifon schoon. Hij controleert of alles werkt en als dat nodig is stelt hij de gas lucht verhouding opnieuw af zodat de ketel altijd zo zuinig en schoon mogelijk kan branden. De waterdruk wordt nagekeken en als dat nodig is wordt het systeem bijgevuld en ontlucht. De service specialist checkt uw cv ketel en controleert of deze aan alle veiligheidseisen voldoet. De monteur controleert de gasaansluiting, het afvoerkanaal en alle beveiligingen zodat er geen gevaarlijke situatie kan ontstaan zoals kooldioxide vergiftiging. Vaak word er ook een rookanalyse gedaan zodat de verbranding en het rendement gecontroleerd kan worden Kortom een onderhoudsbeurt aan de cv ketel verdient zichzelf terug, want een goed afgestelde cv ketel werkt zuiniger en heeft een schonere verbranding. Dus goed voor de portemonnee en het milieu. Onderhoud zorgt ook voor zekerheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Bij sommigen brandverzekeringen is onderhoud aan de cv ketel verplicht. Heeft u nog geen onderhoudscontract bij ons en zou u graag willen dat wij u cv ketel een onderhoudsbeurt geven klik dan hier.

Cv ketel onderhoud

Verschillende soorten onderhoudscontracten

Wij hebben drie verschillende soorten onderhoudscontracten.We hebben het gewone onderhoud-contract, het Service en onderhoud en het All-in contract. Als u er een nieuwe cv ketel is geplaatst dan bieden we vaak een all in contract aan. Dat is 13,15 Euro per maand en daar zit alles bij in. De storing wordt dezelfde dag nog verholpen, de arbeidsloon is inclusief reparatie en het materiaal is ook inclusief reparatie. Ook bij een nieuwe cv ketel is het aan te raden om een onderhoudscontract erbij te nemen. Want bij de meeste merken ook fabrieksgarantie en buiten dat kan je op tijd problemen en inwendige lekkages voor zijn. Wil u meer informatie over de onderhoudscontracten, klik dan hier.

Van Zijtveld pleegt onderhoud

Van Zijtveld pleegt bij heel veel verschillende soorten toestellen onderhoud. Daarbij moet u natuurlijk denken aan de Cv installatie maar ook Airconditioning, Ventilatie, WTW, Warmptepomp, maar ook voor Dakbeddeking, Riool en hemelwaterafvoer kunt u bij ons terecht. Zo wel voor Particulieren als Zakelijk. In winkels of hotels plegen we ook onderhoud voor bijvoorbeeld luchtgordijnen, Sanitair, luchtbehandeling en koud en warmwaterinstallaties. Heeft u verder nog vragen bel of mailons dan gerust voor meer informatie. We zijn graag tot u dienst. Ons werkgebied Mijdrecht Vinkeveen Wilnis Uithoorn Aalsmeer Amstelveen Amsterdam Abcoude Breukelen Zaandam Ouderkerk Diemen Kudelstaart.