Plafond onderbouw airconditioning geplaatst in Amstelveen

Plafond onderbouw airconditioning geplaatst in Amstelveen. Heb je ooit gehoord dat parfum je goed staat? Nou dat zou heel goed kunnen als je bij Skin Cosmetics binnen bent geweest. Dat is namelijk de juwelier onder de parfums en huidverzorging. Ze creëren een opmaat gemaakte parfum of huidverzorging die bij jou past. Zo maken wij klimaat op maat. Of het nou gaat om een slaapkamer koelen of een winkelpand op temperatuur brengen. In Amstelveen hebben de installatie specialisten een magazijn voorzien van comfort koeling.

Buitenunit airconditioning

Plafond onderbouw airconditioning

Het magazijn van Skin Cosmetics hebben wij voorzien van 2 plafond onderbouw airconditioning van mitsubishi heavy. Zonder deze twee airconditionings was het magazijn warm en muf. Het was haast niet te doen om daar lekker te werken. Nu kunnen de medewerkers van skin cosmetics, de gewenste temperatuur instellen. Het bestaat uit twee binnen-units en twee buiten-units. De buiten units zijn geplaatst uit het zicht, aan de zijkant van het prachtige pand. En de binnen units, tja je raad het al die zijn gevestigd aan het plafond.

plafond onderbouw airco

Skin Cosmetics

Skin Cosmetics is een prachtig bedrijf met vele filialen. Het bestaat uit dertien vestigingen in Nederland, België en Afrika. Ze verkopen de beste merken van de wereld, die in Nederland niet zo bekend zijn, maar in het buitenland iconische status hadden of hebben. De winkels op zich zijn al een feestje om een keer binnen te lopen. De mensen die daar werken zijn allemaal zeer gepassioneerd en goed in hun vak. Zelf ben ik in het filiaal in Amsterdam Zuid geweest. In een prachtig pand van het Conservatorium Hotel, bij de Van Baerlestraat. Ik had nooit geweten wat daar zat. Totdat ik een keer met vriendinnen ging shoppen. Één van mijn vriendinnen stapte daar naar binnen. Ze kwam daar geregeld voor cosmetica en of parfum. Ik keek mijn ogen uit en spoot wat parfum op mijn pols, waarop de verkoopster zei; Die parfum staat u goed. Toen dacht ik; Kan parfum je goed staan? Blijkbaar wel. Voor elke huidtype of huidgeur past een op maat gemaakt luchtje of product. Dus neem is een kijkje op hun site en stap één van de filialen binnen, want het is echt de moeite waard.

Meer informatie over Plafond onderbouw airconditioning

Neem contact op met de installatie specialisten uit Mijdrecht. Via mail of bel 0297 285158