Radiator voor Anja en Dick uit Amstelveen

Anja en Dick zijn al jaren klant bij ons. De radiator en de cv-ketel zijn aan vervanging toe. Tim de cv-ketel specialist, heeft alles vervangen. Bij Anja en Dick uit Amstelveen hangt nu een mooie cv-ketel en een radiator. Wilt u weten of ze tevreden zijn met het resultaat, lees dan verder.

Aanbieding van Nefit

Cv-ketel Nefit Amstelveen

De Cashback actie van Nefit is nog steeds in volle gang, maar let op 31 december 2015 is hij verlopen. Anja en Dick hebben nu een splinter nieuwe cv-ketel van Nefit op zolder hangen. Is uw cv-ketel ook aan vervanging toe of heeft u geen idee? Vragen mag altijd, klik hier voor meer informatie.

De radiator

Radiatoren Amstelveen 2015

Dick en Anja wonen al 15 jaar in Amstelveen en het is tijd om alles in het nieuw te steken. Zelfs de radiator moest er aan geloven. Hun neefje blijft vaak slapen. En voor hem hebben ze een prachtige logeerkamer gemaakt. De oude radiator was te lomp vond Dick. Er zijn allemaal verschillende soorten en maten radiatoren. Je kan een radiator bijvoorbeeld ook laten spuiten in een gewenste kleur. Bijvoorbeeld dezelfde kleur als de muur, zodat het ruimtelijk oogt.

Blij met de nieuwe aanwinst

Dick en Anja zijn blij met de nieuwe cv-ketel. De nieuwe Nefit is stil in gebruik en veel compacter dan de vorige cv-ketel. De ketel bespaart ook nog een hoop energie. De ketels van Nefit zijn energiezuinig in gebruik en makkelijk te bedienen. Nefit heeft voor iedereen een geschikte ketel. Wilt u meer informatie kijk dan op onze ketelwijzer.

Amstelveen

Amstelveen heeft een schitterend winkel centrum. Wij gaan er graag heen om te shoppen of om een patatje te eten. Ze hebben daar een heerlijke friettent op het plein in het centrum. Van vers gesneden aardappelen Fresh Potato heet het. Het centrale winkelcentrum in Amstelveen wordt sinds 1998 het Stadshart genoemd. Het winkelcentrum is gebouwd rondom het winkelcentrum Binnenhof en het vroegere Plein 1960, tegenwoordig het Stadsplein.