Remeha Calenta geplaatst in Mijdrecht

Specialist Tim Hopman en de allround specialist  Wouter van den Helder hebben een  Remeha Calenta geplaatst in Mijdrecht. De klant kent ons via haar familie die al klant is bij ons. Mevrouw haar huidige ketel is een Remeha. Onze Onderhouds-monteur Jan Kuiper was gestuurd om een storing aan de oude Remeha op te lossen, al snel werd duidelijk dat repareren niet economisch verantwoord was. Wanneer een ketel 10 jaar of ouder is zul je goed moeten overwegen waar je je geld aan besteed. De huidige generatie ketels verdienen zichzelf terug ten opzicht van een ketel van 10 jaar of ouder op lange termijn ben je dus goedkoper en voordeliger uit.

Remeha Calenta 28c cw4 met Isense Mijdrecht

De Remeha Calenta 28c cw4 met Isense heeft een unieke, uiterst compacte warmtewisselaar van gietaluminium. Hij is door zijn kleine afmetingen zeer snel met warmte leveren. Hij heeft ook een royale hoeveelheid tapwater van een stabiele temperatuur. In combinatie met de Isense kamerthermostaat is het een zeer energiezuinige HR-ketel De Isense werkt met een scrollmenu’s en duidelijke hulpteksten, zodat de bediening voor iedereen handbaar is. Als er bijvoorbeeld water bijgevuld moet worden kan je dat aflezen op display in de woonkamer. Er kan zelfs een weerafhankelijke regelaar worden gebruikt en dan zelfs geheel geïntegreerd in de Calenta. De ketel en regelaar vormen samen een fraai geheel. Remeha Calenta met Isense Mijdrecht

De Plaatsing van de Remeha Calenta

In de vroege morgen vertrok Tim om de Remeha Calenta te plaatsen in Mijdrecht. De dag ervoor heeft hij al zijn bus gevuld met de juiste spullen. En voordat de mannen starten, drinken ze samen nog een kop koffie. Als iedereen zijn instructies heeft gekregen, vertrekken ze naar het adres waar ze aan de slag gaan. Tim controleert bij binnenkomst eerst de gasleiding op druk verlies om vast te stellen of de gasleiding gas dicht is. Als dat allemaal in orde is, belt hij een collega om hem een handje te helpen om de oude ketel te demonteren en in dit geval naar beneden te sjouwen en de nieuwe weer naar boven. Als dat gebeurd is kan Wouter weer terug naar kantoor om weer zijn volgende werkzaamheden uit te voeren. De Cv ketel is op zolder geplaatst en hij hangt boven de wasmachine. Remeha Calenta Mijdrecht Mevrouw heeft bij het kopen van de nieuwe cv-ketel meteen een all-in service abonnement afgesloten, dat is wel slim, want nu weet ze precies waar zij aan toe is en zal niet verrast worden door onverwachte kosten. Bij het uitvoeren van het onderhoud wordt de ketel goed afgesteld waardoor u energie bespaard en de levensduur van het toestel wordt verlengd. Onderhoud zorgt voor bedrijfszekerheid, energie efficiëntie, levensduur verlenging en veiligheid.

Meer info over Mijdrecht

Mijdrecht is de grootste plaats en de hoofdplaats van gemeente De Ronde Venen in de Nederlandse provincie Utrecht. Tot 1989 was Mijdrecht een zelfstandige gemeente. Nu is het samen gevoegd met Vinkeveen, Waverveen, Wilnis en nu ook Abcoude. Het gemeentehuis staat ook in Mijdrecht. Mijdrecht behoorde tot 1795 tot de landen van de proosdij van Sint Jan te Utrecht. Rond 1090 vestigde zich een aantal boeren op een dijk, te midden van wateren, kanaaltjes en plassen. Het was de dijk nu bekendstaat als Bozenhoven en vlak voor het centrum van Mijdrecht ligt.