Remeha Tzerra Geplaatst in Hoofddorp

De Remeha Tzerra ketels vliegen de deur uit bij van Zijtveld. De actie loop nog steeds van Remeha, maar wees er snel bij want 1 mei loopt de actie af. Wij zijn werkzaam in regio de Ronde Venen (Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Waverveen en Abcoude) en in de omgeving van Uithoorn, Amstelveen en Aalsmeer. Er is pas geleden een Remeha Tzerra geplaatst in Hoofddrop. Tim Hopman heeft de ketel geplaatst.

Remeha Tzerra cw 5 met Isense

De Remeha Tzerra cw 5 is een kleine en lichte cv-ketel. Je hebt snel warm water en het blijft op constante temperatuur. Daar en tegen is de Remeha Tzerra zuinig in gebruik en maakt niet tot weinig geluid. Het systeem heeft een nachtstand, waarin de boiler niet op temperatuur wordt gehouden. Desondanks heb je ook tussen 23-6 uur snel warm water. De Ketel is erg klein en past zelfs in een keukenkastje. De ketel heeft weinig knopjes, je kunt alles van een afstand inregelen via de Isense thermostaat. Je kunt kiezen tussen twee soorten menu's, wil je geen gedoe en eenvoud, dan kan je kiezen voor het eenvoudige menu, maar wil je alles uit het systeem halen dan heb je daar veel mogelijkheden voor.

Meer info over Hoofddorp

Hoofddorp is in weerwil van de naam een grote plaats geworden. Dit heeft zich in een zeer kort periode voltrokken. In 1970 woonden er nog zo'n 9000 mensen in het dorp, in 2009 al meer dan 73.000. De verwachtingen zijn dat Hoofddorp in 2020 ruim 90.000 inwoners heeft, dit komt vooral door de nieuwbouwwijken die in het zuiden en westen van Hoofddorp gepland zijn. Het centrum van Hoofddorp is gelegen rond het Marktplein/Beursplein. Vanwege de geluidscontouren van Schiphol kan Hoofddorp niet naar het oosten uitbreiden. Hierdoor ligt het winkelcentrum niet centraal maar aan de oostzijde van de stad. Er bevinden zich ruim 300 winkels in het stadshart Grote winkelketens als H&M, The Sting, Saturn en Primark hebben hier een vestiging.