Tips voor verkoeling. Voor thuis of op het werk

Na aanleiding van ons Facebook bericht, wie wil er een airco, dacht ik, laat ik jullie wat tips voor verkoeling geven. Ik heb daarom een aantal tips op een rijtje gezet.

Tips voor verkoeling

Op nummer één natuurlijk de one en only een Daikin airco, gemonteerd door onze held Barry. Als u het heeft over verkoeling, dan is een airco toch echt de beste oplossing. Het is alsof u zich waant in een koelcel als het buiten zo heet is. U slaapt lekker, u wordt er vrolijk van en u functioneert beter. Althans dat heb ik. Ik wordt namelijk echt een beetje knorrig van dat hele hete weer. Het nadeel is natuurlijk dat het voor veel mensen zoveel geld kost. En ik hoor u denken voor die paar dagen in het jaar. Nou daar vergist u zich in, want als u eenmaal zo een mooie unit in huis of op het werk heeft, dan staat hij echt heel vaak aan. Een mobiele airco kan natuurlijk ook. Die zijn wat goedkoper. Alleen het nadeel daarvan is; dat er toch ergens een slang naar buiten moet, om de warme lucht kwijt te raken. En dan krijgt u natuurlijk weer last van muggen, vliegen en of andere insecten die we niet in huis willen hebben.

Op nummer twee

Op nummer twee staat de ventilator. Die kunt u op verschillende standen zetten. Persoonlijk zet ik hem altijd op stand drie, de hoogste in mijn geval. En het liefst in mijn richting, anders moet ik de hele tijd meedraaien met dat ding. De nadelen van een ventilator zijn:
  • dat je haar in de war gaat zitten
  • dat de ruimte niet echt koel wordt.

Tip drie voor verkoeling

Zoek de schaduw op. In de schaduw is het natuurlijk altijd een paar graden koeler dan in de zon. Onder de parasol of onder een boom Als het warm is doe ik ook altijd alles pot dicht. Zonneschermen naar beneden en de gordijnen dicht, dat scheelt echt een paar graden in huis of op kantoor. Het is natuurlijk wel een beetje somber als alles dicht zit met dat mooie weer. U kunt dan niet meer naar buiten kijken.

Nog meer verkoeling

U kunt natuurlijk ook een koude douche nemen, alleen dat vindt niet iedereen even lekker. Of een koud voeten-badje. Als uw voeten koud zijn verkoeld dat namelijk gelijk uw hele lichaam. Dat komt doordat de drukpunten in uw voeten in verbinding staan met uw lichaam en geest. Daarom is pootje baden ook altijd zo verfrissend op een warme zomerdag. Neem daar een lekker koud waterijsje bij of een lekker glas water met ijsblokjes, munt en citroen. Nou dan weet ik zeker dat u de dag doorkomt. Zomerse tips voor verkoeling

Keep it cool

Dat waren de tips voor verkoeling. De airconditioner van Daikin heeft echt mijn voorkeur. We hebben nu ook een mooie aanbieding. En voor vragen of meer informatie bel dan naar 0297 28 51 58 of mail