Twee airconditioners plaatsen in een woning. In Amstelveen

Twee airconditioners plaatsen in een woning. Liefst slapen we in een comfortabele ruimte. Slapen doe je meestal s'avonds en overdag ben je meestal beneden in de woning. Elk situatie is natuurlijk anders. Deze meneer wilde graag een airco in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer. 

Twee airconditioners eentje boven en eentje beneden

Zeg je nee krijg je er twee. Tegenwoordig zijn we veel thuis. Na de pandemie werken mensen nog steeds veel thuis. Zo ook deze meneer van den Berg, uit Amstelveen. Hij wilde een comfortabel klimaat zowel boven als beneden in de woning. Liefst had meneer het opgelost met één airconditioner, maar daar kan je helaas niet de hele woning mee verkoelen. 

De capaciteit van een airconditioner ligt aan het type model en vandaar uit maken wij een berekening met de hoeveel vierkante meters een ruimte heeft.

Meneer wilde het liefst de airconditioner op de overloop zodat het vandaar uit de hele woning kon verkoelen. De woning is daar te groot voor, dus hebben we meneer geadviseerd om voor twee airconditioners te kiezen. 

Hij wilde graag een goede nachtrust. En omdat hij veel thuis is, wilde meneer ook een comfortabel klimaat in de woonkamer. Hij werkt veel thuis achter de computer dus zat daar af en toe letterlijk weg te zweten.

Twee airconditioners plaatsen

Verkoelende Luxe

Een airconditioner is echt een verkoelende luxe. Het is zo fijn om je eigen comfortabele klimaat zelf te kunnen regelen. Sinds wij airconditioning hebben kan ik het niet meer zonder. 

Het heeft even geduurd voordat we deze investering wilde maken, maar we zijn verrast hoe vaak we de airconditioning aan hebben. Daarbij geeft het niet tot nauwelijks geluid. De airco is zo stil dat je niet eens door hebt dat het aanstaat. Zegt meneer van den Berg uit Amstelveen. 

Twee airconditioners

Wilt u ook verkoelende luxe

Heeft het uw interesse gewekt, na het lezen van de Blog. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen. Bel vrijblijvend met onze secretaresse Alina en ze zal u verder helpen.