Vaillant Cv-Ketel Vinkeveen

Installatiespecialist Tim Hopman heeft een Vaillant Cv-ketel geplaatst in Vinkeveen. Het was een speciale aangelegenheid, want het is de eerste Cv-ketel die we hebben verkocht via de webshop. En daar zijn wij super trots op. Mevrouw kreeg niet alleen een mooie Vaillant Cv-Ketel aan de muur, maar ook nog een mooi boeketje voor in haar nieuwe huis. Tim was druk aan het monteren van de nieuwe cv ketel, toen ik aanbelde bij de woning om het Boeketje te overhandigen. Mevrouw was helemaal verrast dat ze de eerste klant was via de webshop en erg blij met de bos bloemen en natuurlijk met haar nieuwe Vaillant cv-ketel.

Vaillant Vinkeveen

De installatiespecialisten hebben het merk Vaillant eco TEC classic 24Kw CW 4 geplaatst in Vinkeveen. De ecoTEC classic is opgebouwd uit hoogwaardige materialen en onderdelen die zich in de praktijk hebben bewezen. Van de RVS-warmtewisselaar zijn er inmiddels al meer dan drie miljoen verkocht. Dus zeer betrouwbaar dat hebben ze wel bewezen. Daarnaast heeft de ecoTEC classic het HR 107 label voor het hoogst mogelijke rendement. Hiermee kunt u tot wel 25% besparen op uw gasverbruik. Dit toestel is heel zuinig in gebruik en ook in stand-by. De ecoTEC classic is beschikbaar in de comfortklassen CW3 CW4 en CW5. Naast behaaglijke warmte bieden de toestellen een ruime hoeveelheid warm water voor de douche of het bad.

vaillant vinkeveen

Meer info over Vinkeveen

Vinkeveen is een dorp in de gemeente De Ronde Venen in de Nederlandse provincie Utrecht en ligt precies tussen Amsterdam en Utrecht. In 1841 werden de gemeenten Vinkeveen en Waverveen samengevoegd tot de nieuwe gemeente Vinkeveen en Waverveen. Deze gemeente heeft bestaan tot 1 januari 1989 toen het samen met de gemeenten Mijdrecht en Wilnis opging in de nieuwe gemeente De Ronde Venen. Later is hier ook Abcoude bij gekomen. Vinkeveen is onder andere met name bekend om de Vinkeveense Plassen. Hier wordt veel gedoken, maar ook veel gevaren en gezeild. Het water is ook een van de schoonste in Nederland. Dus met mooi weer wordt er ook veel gezwommen.