Verbouwing Slagerij en Bakkerij

Ook voor verbouwingen bent u bij de installatie specialisten aan het goede adres. In samenwerking met Huisgenoten is het project van Slagerij Bader en Bakkerij de Kruijf goed verlopen. De hoofdaannemer was Bouwbedrijf Drost in samenwerking met De Installatie Specialisten en van Zijtveld elektrotechniek. Door de nauwe samenwerking van de partners vielen alle puzzelstukjes in elkaar en hielden we de controle. Huisgenoten heeft de partners bij elkaar gebracht om dit project goed te laten verlopen. Het zou denk niemand ontgaan zijn in De Ronde Venen dat Slagerij Bader is verhuisd naar de passage.Ze delen nu samen het pand waar eerst de bakker volledig in zat. Bakkerij de Kruijf is verkleind en Slagerij Bader is erbij gekomen waar eerst de lunchroom en stukje bakkerij zat.

Project Slagerij en Bakkerij

De verbouwing is zo uitgevoerd dat zowel de bakkerij als de slagerij gewoon open konden blijven voor hun klanten. De aanvoer van materialen moest dan ook voor 9.00 uur i.v.m winkelend publiek. De planning mocht ook niet uitlopen. Door de korte looptijd en het in het bedrijf houden van de bakkerij met zo weinig mogelijk overlast moest iedereen weten wat er gedaan moest worden. Daarom was er een duidelijke planning, zodat iedereen wist waar hij aan toe was.

Werkzaamheden Verbouwing

De Installatie Specialisten hebben het water en riool aangepast. De kanalen van de afzuigkap aangelegd vanaf afzuigkappen naar het dak. De Boilers zijn boven het plafond geplaatst. Verder is er veel Timmerwerk verricht van de wanden en plafonds. Er zijn koelingen geplaatst. De elektra zitten nu op de juiste plek. Er is tegelwerk verricht van vloeren en wanden. De sprinkler en plafonds zijn aangepast.

verbouwing slagerij bader

Meer info over De ronde Venen

Het gebied De Ronde Venen is ontstaan door de turfwinning en inpoldering. Rond het gebied liggen de rivieren de Kromme Mijdrecht, de Amstel, De Waver, De Winkel, de Angstelen de Aa. Deze wateren maken een bijna gesloten, ronde vorm, waarbinnen het gebied werd ingepolderd. De gemeente is een samenvoeging van de voormalige gemeenten Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis. De gemeente is ontstaan in 1989. Op 1 Januari 2011 werd ook de tot dan toe zelfstandige gemeente Abcoude toegevoegd.