Vinkeveen Airconditioning in restaurant

Iedereen is druk met de vakantie periode. Nog even snel last-minute een hotel boeken, of was u er snel bij en komt de vakantie nu eindelijk inzicht. Meestal zijn de hotels voorzien van een heerlijke Airconditioner, maar waarom doen we dat niet ook lekker thuis of op kantoor? Omdat het in Nederland maar een paar dagen warm is? Nou die hitte-golf duurt nu bijna een paar weken en ben blij dat wij een airconditioner aan de muur hebben hangen voor ons geen slapeloze nachten. En De Installatie Specialisten zijn geconcentreerd en fris op kantoor. Wacht niet te lang en profiteer nog van de Airco-Actie die geldt t/m 18 juli. Bij van Zijtveld zijn we druk met Airconditioners aan het plaatsen. Deze week is er een Airconditioning opgehangen in een Restaurant in Vinkeveen. De Airconditioning is van het merk Daikin. Daikin is een elegante Airco met de nieuwste snufjes.

Ventilator versus Airconditioner

De klant had een ventilator aan het plafond, dat kan een optie zijn, maar het enige nadeel is dat een ventilator de lucht niet verkoeld, hij draait het rond waardoor het koud wordt, maar als je ramen en deuren sluit zal de ventilator na een tijdje warme lucht gaat blazen. Maar nu de klant de airconditioner van Daikin heeft kan de ventilator wel de deur uit. De eigenaar wilde een airconditioner op zijn kantoor, omdat het er zomers erg warm is en in de winter koelt het er snel af.  De airconditioners van Daikin zijn warmtepompen en kunnen niet alleen koelen maar ook verwarmen. Hiervoor onttrekken ze hun energie aan de buitenlucht. Deze energiebron is duurzaam en gratis. Warmtepompen verbruiken slechts een kleine hoeveelheid elektriciteit om de buitenlucht in een comfortabele warmte om te zetten. Zo besparen de Daikin warmtepompen tot maar liefst 30% op uw energierekening en reduceren zij de CO2-uitstoot. Dit is een ideale oplossing voor de klant. Zo kan de klant in een comfortabele werk-ruimte zijn werk doen. Ventilator Versus Airco

Plaatsing Daikin Airconditioner

De Plaatsing van de Daikin Airconditioner is gedaan door Barry. Barry is heel ervaren met airconditioners ophangen, hij doet dit al een aantal jaar. De Daikin Airconditioner is zeer compact en daardoor eenvoudig te installeren, zelfs in kleinere ruimtes. In Vinkeveen is er een Split-Single opgehangen. Dat betekend dat er één koppeling aan te pas komt. Één binnendeel aan één buitendeel. Hiermee kunt u één ruimte koelen en verwarmen. Het buitendeel kan eenvoudig op een dak, terras of gevel geplaatst worden. Het binnendeel is net onder de punt van het dak geplaatst en het buitendeel zit aan de muur.

Daikin Airconditioners

Slapen in een koele slaapkamer of werken in een koel kantoor. Het kan allemaal met de fluisterstille en energiezuinige airconditioners van Daikin. U zet het binnenklimaat geheel naar uw hand. Aangename verkoeling in de zomer, behaaglijke warmte in de winter. Dankzij het uitgebreide assortiment is er altijd wel een Daikin airconditioner die past bij uw wensen. Samen met Technisch Installatieburo van Zijtveld kunnen we u het juiste advies geven. U kunt elke airconditioner individueel bedienen met de infrarode afstandsbediening die standaard wordt meegeleverd. Met de optionele Online Controller kunt u de meeste Daikin airconditioners ook bedienen via uw smartphone, tablet, pc of laptop.

Meer info over Vinkeveen

Vinkeveen ligt tussen Amsterdam en Utrecht. En is bekend om zijn mooie Vinkeveense Plassen. Je hebt er ook heerlijke en leuke restaurants. Er is voor ieder wat wils, je hebt bijvoorbeeld De Veensteker, je kunt daar heerlijk lunchen op het terras of in de avond heerlijk te dineren. De bediening is erg vriendelijk. De Veensteker is ook de eigenaar van De Viersprong daar kan je ook lekker lunchen of dineren. Of je kan er terecht voor een High-tea of High Wine.