Voordelen van airconditioning

Eindelijk, het warme weer komt onze kant op. De natuur komt weer tot bloei, het is minder grauw op straat, de temperatuur gaat omhoog en de dikke jassen worden opgeborgen. Enerzijds is dit natuurlijk een heerlijk vooruitzicht, maar anderzijds gaan warme zomers vaak gepaard met flinke hitte in woningen, winkels en bedrijfspanden. Dit maakt het leven in deze ruimten een stuk minder prettig en op het werk kan hitte zelfs leiden tot mindere prestaties. Maak daarom gebruik van de voordelen van airconditioning! Het is voor uw eigen gevoel, lichaam en woon- en werkcomfort daarom prettig wanneer u de temperatuur in uw ruimte zelf op peil en daarmee lekker koel kunt houden. Met airconditioning kunt u in de warme maanden een binnenklimaat creëren dat precies bij u past. En wanneer er in de tussenseizoenen juist koude dagen zijn, kunt u met dezelfde installatie uw ruimte gemakkelijk verwarmen.

Airconditioning van Van Zijtveld

Om het perfecte binnenklimaat te realiseren, biedt de airconditioning van Van Zijtveld de perfecte uitkomst. Wij werken uitsluitend met de beste merken en de beste installateurs. Onze installatiespecialisten zijn al jarenlang gespecialiseerd in de verkoop en installatie van verschillende soorten en maten airconditioning. Hoe uw ruimte er ook uitziet, overal is een oplossing voor. Zo leveren wij verschillende oplossingen, voor verschillende situaties, van slaapkamer tot utiliteitsbouw.

De voordelen van airconditioning

De airconditioninginstallaties van Van Zijtveld brengen meerdere voordelen met zich mee:
  • De installaties kunnen koelen, verwarmen, filteren en ontvochtigen;
  • Ze zijn uiterst efficiënt in energieverbruik;
  • Het rendement is zodanig hoog, dat ze in aanmerking komen voor de energie-investeringsaftrek.
De energie-investeringsaftrek wordt ook wel de EIA-regeling genoemd. Deze subsidieregeling is door de overheid bedacht om investeringen in duurzame installaties te bevorderen. Voor meer informatie over deze regeling kunt u op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kijken. Wilt u in de warmere maanden ook een prettig binnenklimaat? Kies dan voor airconditioning van Van Zijtveld! Neemt u gerust contact met ons op of bel naar 0297-285158 voor meer informatie. Onze installatiespecialisten staan u graag te woord!