Koud of warm de Valentijn in

Gaat u koud of warm de Valentijn in? Tijdens de lunch vroeg ik aan alle jongens of ze iets leuks met Valentijnsdag gaan doen. De meerderheid schudden hun hoofd en zei; "echt niet, zonde van je geld, het is zo Amerikaans". En één zei zelfs: "Tja ik zal wel moeten". Je zal wel moeten? Je moet helemaal niks. Ik moet zeggen dat ik er zelf ook weinig mee heb, maar het blijft leuk om verrast te worden. Dat het nou precies op 14 februari moet, dat snap ik ook niet. Je kan elkaar toch het hele jaar door verrassen?

Koud met Valentijn

Voor sommige mensen is Valentijnsdag echt de stomste dag van het jaar. Al die verliefde stelletjes die opeens romantisch gaan doen. Diegene zijn blij als Valentijnsdag weer voorbij is. Tijdens die dag kunt u zich natuurlijk alleen voelen of het koud hebben maar dan hebben wij nog wel een warme oplossing voor u. Een cv ketel voor je valentijn is natuurlijk niet echt romantisch maar, een cv ketel is u in ieder geval de eerst komende 15 jaar wel trouw en u heeft het niet koud met Valentijn. Neem eens een kijkje in onze webshop.

Wel of niet uiteten

"Valentijn? Valentijn?" roept Alexander door het huis, "is het alweer bijna Valentijn? Wat gaan we doen mop?" Ja weet ik veel, uit eten? We doen in ieder geval geen cadeautjes. Ik heb gelijk oppas geregeld, maar uiteindelijk weer afgezegd. Wat een onzin allemaal, kunnen we niet gewoon een andere keer uiteten? We worden er gelukkig niet warm of koud van. Het is trouwens ook bedoeld voor je geheime liefde en niet de liefde die je al hebt veroverd. Toch vind ik het altijd wel weer spannend, je weet natuurlijk nooit of er ergens nog een stille liefde rond loopt. Chat van whats-up koud met valentijn

Tips voor een romantische Valentijn

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wat kan je nou het beste doen of geven voor je Valentijn. Een kaart is misschien cliché, maar het is en blijft, althans vind ik, leuker dan een smsje of appje. En zo weet je tenminste zeker dat je het naar het juiste schatje stuurt. Bloemen? Mij maak je eerder blij met een sobere berenklauw maar, laten we eerlijk zijn een mooi boeket doet het altijd goed. Het hoeft ook helemaal niet ingewikkeld te zijn. Doe eens gek en steek een kaarsje aan tijdens het avondeten, ook al heb je chinees gehaald. Een filmavondje, doen wij eigenlijk elk weekend, dus denk met valentijnsdag ook. Dansen in de woonkamer, normaal doen we dat op kinderliedjes maar, misschien is het  met valentijn wel leuk om het op een nummer van Marvin Gaye te doen. Genoeg tips dus voor een geslaagde Valentijn. En doe je er niks aan, ook goed. Voor ons is valentijn een normale dag in de week en we geven elkaar misschien een extra knuffel die dag :)