Airconditioning zakelijk. Een airco op kantoor, winkel of bedrijfsruimte

Een airco op kantoor in een winkel of bedrijfsruimte is een goede keuze. Airconditioning zakelijk heeft veel voordelen. Een airco is energiezuinig. De airco-unit kan koelen en verwarmen. Het werken in een comfortabele ruimte is prettig en aangenaam.

Airconditioning zakelijk 

Veel kantoren hebben tegenwoordig een airco installatie. Ook winkels hebben steeds meer airconditioning. Zo hebben we een winkel voorzien van een plafond-unit. De kleding winkel kreeg daardoor veel meer klandizie. De klanten konden in een comfortabele ruimte zich verkleden. De temperatuur werd fantastisch geregeld.

In de winter was het er aangenaam warm en op hete zomerdagen aangenaam koel. 

airconditioning zakelijk

Airconditioning op de zaak

Een airconditioning op de zaak is niet alleen heerlijk voor de klanten, maar natuurlijk ook voor de werkgever en werknemers. Het werk wordt beter uitgevoerd, als de temperatuur comfortabel geregeld kan worden. 

Zo hebben we een heel kantoorpand voorzien van een airco installatie. Voor een bedrijfspand kunnen we verschillende airco units installeren. Van Plafond modellen tot wand modellen. 

Zakelijk een airco aanschaffen

Als u zakelijk een airco aan wilt schaffen dan komen we graag eerst langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. 

We bespreken u wensen en gaan aan de slag met een op maat gemaakte offerte. We werken met hele fijne elektromonteurs en timmermannen om het gewenste resultaat voor uw pand te verwezenlijken. 

Meer informatie 

Heeft u een bedrijfspand die u wilt omtoveren tot een comfortabele ruimte in elk seizoen. Neem dan contact met ons op. We plannen een afspraak in om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

We hebben al veel 15 jaar ervaring met het installeren van airconditioners. `Ook hebben we al veel mooie projecten mogen uitvoeren. Van verschillende kinderdagverblijven tot sportscholen. 

De installatie specialisten staan voor al uw wensen open. En gaan voor de beste service en kwaliteit. Maak hier uw afspraak.