Zomer-actie airco 2023

Zomer-actie airco . Uit voorraad leverbaar. Op=op.
De zomer komt eraan en het wordt weer tijd om na te denken over hoe we ons huis koel en comfortabel kunnen houden. Gelukkig heeft Van Zijtveld Installatiespecialisten een fantastische zomeractie met Daikin airco’s waardoor u deze zomer nog zonder zorgen van een heerlijk koel binnenklimaat kunt genieten. Maar wees er dan wel snel bij. 

Sssst……..stille airco
De airco’s van Van Zijtveld , ook van deze airco-zomeractie zijn fluisterstil, wat betekent dat u kunt genieten van een koele omgeving zonder vervelende geluiden. Daarnaast verkoelt en ventileert deze airco de lucht, waardoor u niet alleen koel blijft, maar ook frisse lucht kunt inademen.
Verlaagd energieverbruik
Een ander voordeel van deze airco is het verlaagde energieverbruik en milieu-impact ten opzichte van reguliere airco’s. Ze zijn ontworpen om zo efficiënt mogelijk te werken, waardoor uw energierekening lager wordt en uw impact op het milieu kleiner. 

Bediening op afstand
De bediening van deze airco gaat gemakkelijk met een afstandsbediening, waarmee u de temperatuur en andere instellingen eenvoudig naar wens kunt aanpassen. Dit maakt het gemakkelijk om de ideale temperatuur te vinden en te behouden.

Installatie én jaarlijks onderhoud
Van Zijtveld  zorgt niet alleen voor de installatie van uw airco, maar ook voor het jaarlijks onderhoud ervan. Met een garantie van 2 jaar kunt u er zeker van zijn dat u een betrouwbare en duurzame airco heeft die lang meegaat.

Uit voorraad leverbaar, maar op=op
De airco's zijn uit voorraad leverbaar, maar wees er snel bij want op=op.  
Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact op met Van Zijtveld  uit Mijdrecht en profiteer van deze fantastische zomeractie voor airco’s. 

Zorg ervoor dat u deze zomer nog comfortabel en koel blijft in uw huis met een airco die u kunt vertrouwen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze airco zomeractie 2023!
 

ACTIEMODEL ZOMER 2023

Zomeractie Daikin Sensira Daikin Sensira woonkamer klein

Daikin Sensira FTXF25/RXF25E

Profiteer van onze palletactie! Uit voorraad leverbaar. OP=OP!

Wij leveren wanneer het u uitkomt

Installatie door onze specialisten

Jaarlijks onderhoud

2 jaar volledige garantie

VRAAG EEN OFFERTE AAN   
 
 • Regel uw binnenklimaat om het even waar via een smartphone of tablet
 • Energiebesparende standby-modus (Klasse 25 + 35). In standby daalt het stroomverbruik met ongeveer 80%.
 • Econo-modus (Klasse 25 + 35). Verlaagt het energieverbruik, zodat andere systemen met een hoog energieverbruik kunnen worden gebruikt. Deze functie is ook energiebesparend.
 • Alleen ventileren. De unit kan als ventilator worden gebruikt, waardoor de lucht in de ruimte kan circuleren zonder deze te verwarmen of te koelen.
 • Comfortmodus (Klasse 25 + 35).Garandeert dat koude tocht tot een minimum wordt beperkt door te voorkomen dat warme of koele lucht rechtstreeks op aanwezige personen wordt gericht.
 • POWER-modus. Selecteerbaar voor snel verwarmen of koelen; wanneer de gewenste temperatuur is bereikt, schakelt het toestel naar de oorspronkelijke instelling over.
 • Automatisch omschakelen koelen/verwarmen. Schakelt automatisch om tussen verwarmen en koelen om de vooraf ingestelde temperatuur te bereiken.
 • Fluisterstille werking van het binnendeel. "Silent"-knoppen op de afstandsbediening verminderen het bedrijfsgeluid van de binnenunit met 3dB(A)
 • Verticale auto-swing. Mogelijkheid om de uitblaaslamellen automatisch verticaal te laten bewegen, voor een gelijkmatige luchtstroom en temperatuurverdeling in de kamer.
 • Automatische ventilatorsnelheid. Kiest automatisch de juiste ventilatorsnelheid om de ingestelde temperatuur te bereiken of te behouden.
 • Ventilatorsnelheden (5 stappen). Met één toets zijn alle opgegeven ventilatorsnelheden selecteerbaar.
 • Droogprogramma. Deze functie vermindert de luchtvochtigheid zonder variaties in kamertemperatuur.
 • Luchtfilter. Vangt de kleinste stofdeeltjes op, om een constante toevoer van schone lucht te garanderen.
 • 24-uurs timer. Programmeerbaar zodat de unit op een bepaald tijdstip binnen een periode van 24 uur begint te verwarmen of koelen.
 • Infrarood-afstandsbediening. Start, stopt en regelt de airconditioner op afstand.
 • Automatische herstart. Na een stroomuitval wordt het binnendeel automatisch opnieuw opgestart met de oorspronkelijke instellingen.
 • Storingsdiagnose. Vereenvoudigt het onderhoud door systeemfouten of bedrijfsstoringen aan te geven.

Meer info over de Daikin Sensira FTXF25/RXF25E : klik hier