Zonnepanelen Woerden

In Woerden hebben de Installatie Specialisten samen met van Zijtveld elektrotechniek zonnepanelen geplaatst. Het ging uit van de actie die we begin April hadden. De actie werd georganiseerd door Groene Alliantie, die werkt samen met Urgenda (Wij Willen Zon). Particulieren kunnen profiteren van een collectieve inkoopactie van zonnepanelen met alles wat erbij hoort. En de Installatie Specialisten deden daar aan mee. Particulieren konden zich inschrijven tot en met 15 juni 2014. Zo kon u uit verschillende pakketten kiezen met verschillende aantallen panelen. Zo kon u kiezen voor een plat- of schuindaksysteem. En of u zelf het dak op ging met een doe- het- zelf- pakket of liever een compleet verzorgd pakket waarbij onze medewerkers de zonnepanelen op het dak komen installeren. Bij voldoende aanmeldingen werden de bestellingen geplaatst. Zo ook in Woerden bij twee buren. van zijtveld woerden

Plaatsen Zonnepanelen

De Installatie Specialisten en van Zijtveld elektrotechniek hebben elkaar echt gevonden in het plaatsen van zonnepanelen. De samenwerking gaat dan ook van een leien dakje. De Installatie Specialisten zijn gespecialiseerd in dakbedekking en de elektra laten we over aan het Elektro team. Door deze goede samenwerking hebben de Installatie Specialisten bij 2 buren uit Woerden het hele dak met zonnepanelen geplaatst. Dat is een slimme set, want hoe meer panelen hoe meer u bespaart. Als u dat samen met uw buurman of buurvrouw kan doen dan, scheelt dat niet alleen in de knip, maar het zorgt ook nog voor een mooie eenheid van de woning. zonnepanelen elekto-team

Wij Willen Zon

De stichting Wij Willen Zon is een maatschappelijk initiatief zonder winstoogmerk. Wij Willen Zon is opgericht door mensen van Urgenda en van De Betere Wereld, die willen dat meer mensen hun eigen energie duurzaam en betaalbaar kunnen opwekken op hun eigen dak. Alle deelnemende partners houden de kosten zo laag mogelijk. Dat geldt ook voor de organisatiekosten van de stichting. De bestuursleden van de stichting worden niet betaald voor hun werkzaamheden. Stichting Urgenda huisvest de mensen van ‘Wij Willen Zon’ en zorgt voor de basisorganisatie.

Groene Allianties

De Groene Allianties voert samen concrete projecten uit en doet vandaag wat gisteren al had gekund! De Groene Allianties staat voor gebiedsontwikkeling naar een duurzamere samenleving door en in samenwerking met verschillende marktpartijen en overheden. Door de krachten te bundelen en innovatief te durven zijn, creëren ze vele nieuwe kansen voor de energietransitie en komt de overschakeling naar een circulaire en volhoudbare economie een stapje dichterbij.

Info over Woerden

Woerden is een stad en gemeente in het westen van de Nederlands provincie Utrecht. Woerden bestaat al eeuwen lang. Woerden stamt uit de Romeinse tijd, toen rond 41 N.Chr het castellum Laurium op deze plek werd gesticht. Dit castellum was een legerplaats langs de noordgrens van het Romeinse Rijk die gevormd werd door de Rijn, tegenwoordig de Oude Rijn. Laurium is in gebruik geweest tot omstreeks 270.