Airconditioning in de kleur zwart

De airco buitenunit in een speciale kleur spuiten, zodat ze bijvoorbeeld minder opvalt of juist extra? Alles is mogelijk. Houd de airco uit het zicht of laat jet juist shinen op het dak in de door u gewenste kleur. De airco binnenunits kunnen in de desbetreffende kleur van het dak of de buitenmuur worden opgeleverd. Er is altijd wel een stijl of kleur die bij u past.  

Airco buitenunit zwart spuiten

Het is goed om te weten dat wij onze airco's in alle kleuren van de regenboog kunnen overspuiten. Doe eens gek en spuit de airconditioner op de kinderkamer in de kleuren van Superman. Tegenwoordig is alles mogelijk.
De eigenaren van deze buitenunit op de foto kozen voor de kleur zwart. Dat vonden zij een uitstraling die best paste bij het pand. Deze buitenunit is zo kant en klaar te bestellen. 
Zou je een andere kleur willen die beter bij het pand of het huis past dan is dat uiteraard mogelijk. 

Anders dan andere

De meeste mensen bestellen de standaard kleur witte airco units. Daarom is het leuk als mensen letterlijk buiten de box denken en gaan voor een airco in hun favoriete kleur, die matcht met de wand, het plafond, het huis of het bedrijfspand.